Podrška

Usluga rezervnih delova

/

Usluga rezervnih delova

Novi ambiciozni projekat je omogućio AMADA-i da bude još efikasnija i odgovornija u snabdevanju delova. Tokom godine osnovan je „Amada European Part Center” u Parizu
Centralizovanje delova na evropskom nivou omogućava povećanje broja delova na lageru i ubrzavanje skladišnog osveženja asortimana, kako bi se bolje i brže pokrile potrebe kupaca.
AMADA delovi su od suštinskog značaja za naš uspeh; njihov kvalitet, plus profesionalna stručnost naših inženjera, znači da možemo značajno smanjiti zastoje mašine.

U isto vreme kada je formirano evropsko skladište, AMADA Italia je odlučila da reorganizuje sopstveno odeljenje „Rezervni delovi“, dodeljujući stručnog operatera delova za svaku geografsku oblast, sposobnog da podrži tehničko osoblje na terenu. Direktna pomoć i široka mreža dodatno poboljšavaju efikasnost AMADA-ine usluge. Porudžbine delova kupaca se obično upravljaju nekoliko sati nakon unosa u sistem. Za hitnije, kratkoročne zahteve, krajnjim korisnicima će biti stavljen portal za upravljanje narudžbinama 24 sata i garantovanje brze usluge isporuke.

Rezervni delovi

  • +39 0523 872120
  • spareparts@amada.it

FORM

Zahtev za zamenu rezervnih delova

mušterija
Mašina
rezervni deo
Dodatne Informacije