JÅLEK PLÅT - AMADA EU

JÅLEK PLÅT

/

"Vi valgte VENTIS fordi LBC-teknologien gir en bredere skjærebane som muliggjør mer pålitelig automatisk fjerning av deler. Vi valgte den beste laseren for delplukking."

Jålek Plåt investerer i å forbedre produksjonsflyten for å gi kortest mulig ledetider.

Jålek Plåt er stolt av å gi korte ledetider til sine kunder. For å muliggjøre dette er fokuset deres på fleksibelt maskineri og effektiv arbeidsflyt. 

Etter suksessen med deres siste investering, en helautomatisert EM ZRT-stansemaskin, vendte ledelsen oppmerksomheten mot å øke laserskjæreevnen med en automatisert fiberlaser. Bjarne Jansson, visedirektør, forklarer deres investeringsbeslutning.

"Det viktigste for oss er produksjonsflyten, hvor raskt delen kan gå videre til neste prosess. Dette er en bedre beregning enn bare å kutte tid. Automatisk delesortering var nøkkelen til å forkorte vår totale ledetid. Vi valgte VENTIS-AJ fiberlaser fordi dens LBC-teknologi gir en bredere skjærebane som muliggjør mer pålitelig automatisk fjerning av deler. Vi valgte den beste laseren for automatisk fjerning av deler."

Hög processhastighet, oöverträffad skärkvalité i plåt

Bjarne fortsetter å forklarer hvordan VENTIS-AJ har prestert siden installasjonen, "I gjennomsnitt produserer vi nå på halvparten av tiden. Maskinen lager deler så raskt vi kan mate den med programmer. Vi la raskt merke til at den galvaniserte skjæringen var veldig rask, så vi begynte å bytte noen produkter fra vår (EM-ZRT) stansemaskin til VENTIS-AJ."

”En anden fordel for VENTIS-AJ er dens Quality Mode-skæring med rustfrit stål. Selvom vores kunder er ret tilfredse med standardskærekvaliteten, hjælper det igen virkelig med fjernelse af emner. Jeg synes også, at AMNC3i-styringen er god at bruge, alt er på én skærm inklusive linjestyringen til automatiseringen."

 

Bjarne Jansson, visedirektør, forklarte hvorfor de har fortsatt med Amada gjennom sin lange historie. "Vi vet hva vi får med en Amada-maskin, vi liker kvaliteten og påliteligheten, vi har sjelden stopp.

Servicen fra Amada Scandinavia er også veldig bra, og det er viktig da vi ikke kan stå stille hvis vi støter på et problem.

Til slutt foretrakk vi å holde oss til en enkelt leverandør; det gjør det enkelt for operatører å flytte mellom maskinene siden man har en rekke likhetstrekk mellom ulike maskiner."

___________________________________