Podrška

/

Naš cilj? Generisanje „Profita“. Za vas.
Zato nudimo uslugu pre i posle prodaje koja je visoko organizovana i kvalifikovana, uz brzu pomoć koja se pruža preko telefona i na sajtovima naših kupaca. Gde god da su. Naše osoblje za podršku koje će vam pomoći uključuje visoko profesionalne inženjere, sa specifičnim iskustvom stečenim na osnovu njihovog profesionalnog iskustva, specijalizacije, kvalifikacija i ličnih karakteristika.

AMADA VOCE - TELEFONSKA PODRŠKA

Na tržištu na kome je potražnja daleko pronicljivija, a zahtevi sve složeniji i hitniji, neophodno je brzo i konkretno odgovoriti kompanijama i upravljati kritičnim aspektima jednostavnim i efikasnim pristupom. Naročito na daljinu.

Zadovoljstvo kupaca je naše zadovoljstvo. Otkrijte novu uslugu AMADA VOCE!

 

JOŠ

USLUGA UGOVORA O ODRŽAVANJU

Osim toga, naši „Ugovori o održavanju i tehničkoj podršci“ garantuju efikasnu korisničku podršku i redovno održavanje mašine, za kontinuiranu efikasnost tokom životnog veka mašine i stalnu, uspešnu produktivnost za vašu kompaniju.

JOŠ

SLUŽBA TEHNIČKE PODRŠKE

Da bismo zadovoljili brojne potrebe naših kupaca, usvojili smo široku politiku pokrivenosti naše tehničke infrastrukture, tako da možemo biti efektivno prisutni u svim okolnostima i garantovati sve bržu i kvalitetniju uslugu.
Danas je naša služba tehničke podrške jedna od najkvalifikovanijih u Italiji.

JOŠ

DALJINSKE USLUGE

Otklonićemo kvarove vaše mašine postavljanjem inteligentnog sistema održavanja sa predviđanjem. Pozovite nas. Reći ćemo vam šta radimo i kako to radimo.

JOŠ

 

USLUGA REZERVNIH DELOVA

AMADA originalni rezervni delovi omogućavaju da vaša mašina radi ispravno i u svakom trenutku.
Zato AMADA ima centralizovano skladište na evropskom nivou, sa inventarom koji može brzo i efikasno da zadovolji sve potrebe kupaca, sa mehaničkim i električnim potrošnim materijalom, mazivima, filterima i laserskom optikom.

JOŠ

BACK-OFFICE

AMADA Back-Office predstavlja iza kulisa kompanije, njeno srce koje kuca, koje se bavi proverom, kontrolom i upravljanjem različitim organizacionim procesima.

JOŠ