Sajam precizne tehnologije za obradu pločastog metala

/

Sajam tehnologije precizne obrade pločastih metala je takmičenje koje je počelo 1989. godine sa ciljem promovisanja tehnološkog napretka u preradi pločastih metala. Kako su godine prolazile, standardi kvaliteta i inovacije konkurencije su se stalno povećavali. Konkurs je otvoren za sve AMADA kupce širom sveta, za proizvodnju delova veoma visokog kvaliteta i tehničke težine koristeći naše mašine.

Delove, koji spadaju u 5 kategorija, svake godine ocenjuju industrijska udruženja, akademske organizacije, posetioci AMADA Solution centra u Japanu i žiri posebno formiran za takmičenje.

Takmičenje daje učesnicima važnu šansu da pokažu svoje sposobnosti na međunarodnom nivou, u događaju koji ima značajnu vidljivost. U stvari, delovi su prikazani u AMADA-inom centru za rešenja u Japanu i takođe se objavljuju u stručnim časopisima i na internetu.

Svake godine se na takmičenje prijavi preko 250 delova koje proizvode naši kupci širom sveta. Nivo složenosti i kvaliteta raste iz godine u godinu, podižući standarde takmičenja na izuzetno visoke nivoe.