Online-Support

/

Toegang op afstand via TeamViewer

Onze zakenpartners en eindklanten met servicecontracten krijgen desgewenst ondersteuning via onderhoud op afstand.
Voor onderhoud op afstand kunt u het TeamViewer programma downloaden.
Met dit programma stelt u onze supportmedewerkers in staat om tijdelijk toegang te krijgen tot uw computersysteem op afstand.
Een software-installatie is niet nodig.

Onze ondersteuningstijden:
Mo.-Fr 08.00-17.00 MEZ

Gebruik nu de Online-Support

Na bevestiging van onze "Servicevoorwaarden voor onderhoud op afstand via Software TeamViewer", gelieve het programma alleen uit te voeren en contact met ons op te nemen via de telefoon.
Start the TeamViewer