AMADA Grupacija

/

Grupacija AMADA je svetski lider u proizvodnji mašina za obradu čelika. Osnovana 1946. godine od strane Isamu AMADA-e, japanska grupa je zauzela jedinstvenu poziciju u industriji. AMADA ne samo da proizvodi alatne mašine, već takođe osmišljava i predlaže tehnološka rešenja koja podržavaju konkurentnu prednost svojih kupaca. Sa preko 70 godina aktivnosti i iskustva i više od 90 kompanija, AMADA predstavlja tehnologiju i pouzdanost.

Kompanijin profil

AMADA Grupacija ima nekih 90 kompanija uključujući i prodajne ogranke, proizvodne pogone i firme u koje investira i ima preko 8000 zaposlenih širom sveta. Grupacija je prisutna u Evropi preko 40 godina.

JOŠ

SAJAM PRECIZNE TEHNOLOGIJE OBRADE PLOČASTOG METALA

Sajam Precizne Tehnologije Obrade Pločastog Metala je ogledanje otvoreno za sve AMADA klijente širom sveta, radi promocije tehnološkog napretka u obradi pločastog metala.

JOŠ

NAŠA PODRUČJA DELATNOSTI

AMADA Grupacija je prisutna na pet kontinenata. Sa oko 40 distribucionih podružnica i raznim proizvodnim pogonima širom sveta, AMADA je internacionalna kompanija bliska svojim mušterijama.

JOŠ 

PRO-EKOLOŠKI

AMADA Grupa je uvek stavljala zaštitu životne sredine kao prioritet, a sa svojim kupcima, društvom i svetom se angažuje sa proizvodnjom koja je ekološki svesna.

JOŠ

GODIŠNJI IZVEŠTAJI

Naši finansijski rezultati, ljudi i ciljevi za naredne godine. Pregledajte godišnje izveštaje AMADA grupe.

JOŠ