Mašine i Automatika

/

Kompletna paleta rešenja za obradu čelika koju nudi AMADA za efikasnu i fleksibilnu obradu

AMADA nudi rešenja po meri za efikasnu i fleksibilnu obradu čelika. Njen asortiman proizvoda pokriva sve tehnologije: lasersko sečenje, izbijanje, kombinovane mašine za probijanje/ lasersko sečenje, savijanje i lasersko zavarivanje. Da bi upotpunila paletu ponuđenih rešenja, AMADA takođe nudi opcije za automatizaciju - dizajnirane da optimizuju vašu produktivnost. Kao jedan dobavljač i u bliskoj saradnji sa svojim kupcima, AMADA je u mogućnosti da vam pomogne u odabiru pravog rešenja za sve vaše proizvodne zahteve.

Mašine za lasersko sečenje

Od CO2 do Fiber lasera, AMADA naked potpuno opsežan asortiman mašina za sečenje čelika koje odgovaraju svim vašim proizvodnim zahtevima.

JOŠ

Mašine za probijanje

AMADA-ine mašine za probijanje daleko prevazilaze izbijanje jednostavnih oblika. Omogućavaju sve od složenog oblikovanja do formiranja, osiguravajući gotov proizvod visokog kvaliteta.

JOŠ

Kombinovane mašine

AMADA-ine kombinovane mašine za probijanje / lasersko sečenje ultimativno su rešenje za obradu čelika. Opremljene on Fiber laser izvorom za najveću fleksibilnost i maksimalnu produktivnost.

JOŠ

Prese za savijanje

Od samostalnih mašina do robotizovanih kombinacija, AMADA naked različita rešenja i konfiguracije zasnovane na vašim potrebama u aplikaciji.

JOŠ

Lasersko zavarivanje

AMADA mašine za zavarivanje, sa AJ Fiber laser izvorom i ENSIS tehnologijom za upravljanje laserskim snopom, daju nedostižne rezultate.

JOŠ

Automatizacija

AMADA-ina rešenja za automatizaciju, dostupna su u različitim konfiguracijama i nivoima automatizacije, poboljšavaju vaše poslovne performanse i produktivnost.

JOŠ

Tehnologija brušenja

AMADA mašine za automatsko brušenje su dizajnirane za brušenje alata za probijanje i omogućavaju praćenje stepena habanja alata - osiguravajući kvalitet i stabilnost procesa

JOŠ