AE-NT

/

Potpuno električna, fleksibilna i kompaktna mašina za izbijanje

AMADA je instalirala preko 30.000 mašina za probijanje sa turetom širom sveta. Asortiman AE-NT dizajniran je na osnovu dokazanih rezultata u industriji i kombinuje izuzetno čvrstu strukturu mosta sa servo-električnim sistemom probijanja, kupolom velikog kapaciteta i minimalnim otiskom. Ove karakteristike osiguravaju stabilne, brze i visokokvalitetne operacije.

BROŠURA

TURET VELIKOG KAPACITETA

Konfiguracija tureta, sa svojom popriličnom debljinom i visokim kapacitetom, omogućava da se 45 alata koriste brzo i lako. Gornji turet bezbedno vodi probijače u toku rada, zarad ekstremno precizne obrade.

MINIMALNI ZAHTEV ZA PROSTOROM

Uprkos tome što AE serija mašina zauzima veoma kompaktan prostor, i dalje su u stanju da obrađuju čelične ploče punog formata kao i da obezbede turet velikog kapaciteta. Ovo omogućava najbolji odnos produktivnosti i kompaktnosti zauzetog prostora u vašoj fabrici.

USISAVANJE OTPADAKA

Sistem snažnog usisavanja (The Power Vacuum system) kreira negativni pritisak ispod matrice, usisavajući izbijene komadiće i uklanjajući ih iz radnog prostora. Ovo takođe znači da probijač prodire u matricu mnogo manje, ubrzavajući operacije i produžavajući radni vek alata.

SPECIJALNA OBRADA

Uz servo pogonjeno funkcionisanje sistema za izbijanje i originalne AMADA alate,specijalna obrada poput visokofrekventnog grickanja (nibling-a), uklanjanja ogrizaka, obeležavanje/formiranje,ofset/savijanje na dole visoke brzine i mnoge druge operacije su moguće.

UŠTEDA ENERGIJE

Mašina je potpuno električna, sa prosečnom potrošnjom energije od 4,5 kW, što garantuje nisku potrošnju energije. Štaviše, nikakav dodatni sistem za hlađenje nije potreban, za razliku od mašina za probijanje na bazi hidraulike.

V-CUT TEHNOLOGIJA

Urezivanjem V žljeba na unutrašnjoj strani dela sa specijalnim alatom, savijanja se mogu ostvariti sa veoma mnogo umanjenim spoljnim radijusom, za lakše savijanje. V-Cut je samo jedan od specijalnih procesa koje AE može da izvede.

Tačke od interesa

PRECIZNOST I POUZDANOST:

Električni servo motor pruža snagu izbijanja od 20 tona, sa maksimalnom učestalošću od 900 udaraca po minutu.

LAK ZA UPOTREBU:

AMNC-F kontrola je laka za upotrebu . Instalacija alata za probijanje je brza i obezbeđuje minimalno vreme stajanja, maksimizujući produktivnost.

NISKI TROŠKOVI RADA:

Električna potrošnja je ispod 1 kW na stajanju i 5 kW pri maksimalnom opterećenju. Potpuno odsustvo hidraulične jedinice i ulja osigurava niske operativne troškove i nizak uticaj na prirodnu okolinu.

Technical Data

AE-255NTAE-2510NTAE-2610NT
Kapacitet prese (kN)200200200
Preciznost pozicioniranja (mm)± 0.1± 0.1± 0.1
Broj stanica 454545
Mašinski ramRam mostaRam mostaRam mosta
Dužina putovanja ose (mm)1270 x 12702500 x 12702500 x 1525

Dimenzije:
Dužina (mm)410041554998
Širina (mm)256051205120
Visina (mm)211521152265
Težina (kg)120001250013800

Sve mašine su dostupne sa stolom sa standardnim četkicama ili stolom sa četkicama velike gustine

Tehnički podaci mogu se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije / opcija
Molimo kontaktirajte nas za više detalja i opcija ili preuzmite našu brošuru

For your safe use
Be sure to read the user manual carefully before use.
When using this product, appropriate personal protection equipment must be used.

Automatizacija za AE-NT

Softver

Naša softverska rešenja koja obezbeđuju proizvodnju „od prve“.

Više

Industrija 4.0

Naša Industrija 4.0 rešenja za optimizaciju vaše proizvodnje.

Više

Probijanje (alati)

FORM

Zahtev za informacije o proizvodu