Podrška

AMADA VOCE

/

Telefonska služba koja brzo odgovara na sve vaše zahteve

Napravili smo tehnološku i inovativnu uslugu pomoći posvećenu svim našim klijentima, koja pokriva širok spektar potreba koje se mogu rešiti jednostavnim telefonskim pozivom: zahvaljujući preciznim indikacijama naših najiskusnijih tehničara, bićete vođeni korak po -korak do rešenja vašeg problema, bez strepnje, dugog čekanja i u srdačnoj atmosferi.
AMADA VOCE je tim profesionalaca koji može da upravlja vašim problemom i predloži najprikladnije rešenje. U roku od 90 minuta!

Ako vaš izveštaj zahteva da napustite tehničara, naši operateri će moći da planiraju intervenciju namenskog tima za pomoć sa vama, u skladu sa specifičnim procedurama vašeg Ugovora o održavanju.

POGLEDAJTE VIDEO DA SAZNATE VIŠE 

Kako AMADA VOCE funkcioniše:

Na pozive odgovaramo do uveče, a i subotom ujutru.
Od ponedeljka do petka:
- od 08.00 do 12.30 časova
- od 13.30 do 19.30 časova
subota:
- od 08.30 do 12.30 časova

Tim je brojan, da garantuje trenutne odgovore.
Uvek ćemo odgovoriti na vaše pozive. U trenucima najvećeg intenziteta možemo da vas zamolimo za nekoliko minuta strpljenja. Ne spuštaj slušalicu, odmah dolazimo.

Dugi zastoji će postati samo uspomena.
Naši tehnički tehničari će preuzeti odgovornost za vaš slučaj i pozvati vas najkasnije u roku od 90 minuta, kako bi vam omogućili da ponovo pokrenete svoju proizvodnju bezbedno i za vrlo kratko vreme.

Svaki slučaj uključuje trenutno otvaranje tiketa, koji ćete dobiti putem e-pošte.
Stalno ćemo vas obaveštavati o statusu vašeg predmeta, sve dok se ne zatvori.

Vaše zadovoljstvo je naše zadovoljstvo.
Na kraju usluge možete popuniti vrlo kratak upitnik o zadovoljstvu koji će nam pomoći da vodimo naše izbore i poboljšamo kvalitet naših usluga. Uzgred... ne budite previše "dobronamerni"... vaša stvarna misao je naša prilika za rast. Potrebno je samo nekoliko sekundi!

 

POPUNI UPITNIK


Saznajte šta uključuje AMADA VOCE telefonski ugovor

KONTAKTI

  • +39 0523 872180
  • service@amada.it

 

Program TELESISTANCE preuzmite ovde

PREUZMITE

 

 


 

FORM

Da li želite da saznate više?

Popunite formular sa svim vašim podacima i tim AMADA Italija će vas kontaktirati da biste dobili informacije o usluzi i ponudi. Popunjavanje obrasca nije obavezujuće po potpisivanju ugovora.