AMADA Italia

/

AMADA Italia je lider na tržištu u proizvodnji i distribuciji mašina i sistema za obradu čelika.
Radeći na italijanskom tržištu skoro 40 godina, nudimo širok spektar rešenja za upravljanje celokupnim proizvodnim procesom: mašine za izbijanje, mašine za savijanje, mašine za rezanje na bazi CO2 i Fiber lasera, utovarivači i istovarivači materijala, sistemi za zavarivanje Fiber laserom, automatske sisteme za skladištenje kao i softver i alate.
Naše vrednosti? Pouzdanost, tehnologija, preciznost i poštovanje životne sredine.

O NAMA

Tokom godina uspešno smo razvili strategiju rasta, tehnološki se proširujući i osnažujući svoje ljudske resurse. Naš cilj? Da osiguramo da naše osoblje odražava i interpretira brend koji predstavlja.

MORE

GDE POSLUJEMO

Poslujemo širom Italije i Balkana: u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Makedoniji, Crnoj Gori, Kosovu i Albaniji.
Pogledajte mapu naših operativnih područja.

MORE

NAŠA POVEĆENOST

Posvećenost društvu smo uvek smatrali sastavnim delom naših odnosa sa lokalnim područjima i zato učestvujemo u životu zajednica u kojima poslujemo, podržavajući projekte od javnog i ekološkog interesa.

MORE

KARIJERA

Čvrsto verujemo u potencijal ljudi koji rade sa nama; oni predstavljaju vrednost o kojoj treba brinuti i ključni su za postizanje sve ambicioznijih ciljeva. Zbog toga uvek želimo da regrutujemo talentovane, motivisane ljude.
Da li želite da radite sa nama? Pošaljite nam svoj CV. Procenićemo vaš profil i kontaktiraćemo vas.

BLACKBERRIES