Industrija 4.0

/

AMADA V-fabrika - Donosite odluke u realnom vremenu na osnovu podataka u realnom vremenu

Pruža podatke u realnom vremenu sa AMADA mašina sa AMNC kontrolom, koristeći bilo koji uređaj sa internet vezom. Parametri koji se nadgledaju se protežu od trenutnog statusa mašine i obima posla, preko upotrebe materijala, potrošnje energije i analize rada, dajući brzu sliku celokupnog povezanog proizvodnog okruženja.

Privilegovani pristup podacima u realnom vremenu danas je preduslov u mnogim industrijama. AMADA-ina V-fabrika je dizajnirana da olakša ovu potražnju u sveobuhvatnom formatu koji je jednostavan za korišćenje. Sistem se sastoji od kutije za povezivanje i softvera, pri čemu ovaj poslednji omogućava korisnicima pristup namenskoj veb stranici pod nazivom Mi V-factori, koja je kompatibilna sa računarima, tabletima i pametnim telefonima (Android i iOS).

BROŠURA

Pratite svoje mašine BILO KAD, BILO GDE

Moja V-fabrika iz AMADA-e olakšava proveru trenutnog statusa mašine, bilo kada i bilo gde. Štaviše, proizvodni trendovi i dostupnost mašina mogu se lako razumeti korišćenjem jasno definisanih poređenja u grafičkom formatu. U eri kada se očekuje da mašine rade 24/7, V-fabrika pomaže da se ovo vreme iskoristi za maksimalan efekat.

Donosite odluke u realnom vremenu na osnovu podataka u realnom vremenu

Naša je odgovornost kao proizvođača mašina da kupcima ponudimo moć i potencijal analize podataka, kako bi mogli da prošire svoje poslovanje donoseći stvarne odluke na osnovu stvarnih podataka.

Još jedna karakteristika je dostupnost dijagnostičkih podataka mašine, što dovodi do ranog otkrivanja problema i smanjenog vremena zastoja. Takođe se prikupljaju informacije o svakodnevnom održavanju mašina.

FORM

Zahtev za informacije o proizvodu