Softver

/

AMADA softverska rešenja - Obezbeđivanje proizvodnje „od prve“.

Današnje tržište zahteva smanjenje radnog vremena, veću fleksibilnost u proizvodnom ciklusu i visoke standarde kvaliteta.

Da bi zadovoljila ove potrebe, AMADA je predstavila VPSS 3i (Sistem za simulaciju virtuelnog prototipa), rešenje koje može da upravlja tokovima proizvodnje, počevši od uvoza 2D/3D datoteka i prelaska na oflajn proizvodnju procesa blankiranja, savijanja i zavarivanja.

VPSS 3i paket je u potpunosti integrisan sa mašinom. Intuitivan je i jednostavan za korišćenje.

Paket rešenja

Mašinama se upravlja sa brojnim rešenjima posvećenim svakoj tehnologiji. Programi, koje je razvilo tehničko odeljenje, čuvaju se u zajedničkoj bazi podataka, gde se nalaze sve faze proizvodnog ciklusa organizacije.

JOŠ

Obrada pločastih materijala

3D CAD aplikacija, razvijena na bazi SolidVorksa i integrisana sa VPSS 3i paketom.
Program ima širok spektar ekskluzivnih funkcija za AMADA mašine, za obradu sklopova, cevi i konstrukcija koristeći specifične kontrole za modelovanje čvrstog materijala i razvoj pločastih metala.

JOŠ

Dizajner proizvodnje

Production Designer je 2D/3D CAD uvoznik glavnih komercijalno dostupnih izvornih formata.
Program sadrži napredne funkcije za optimizaciju bilo kakvih nedostataka u dizajnu.
Sistem prepoznaje posebne obrade, kao što su urezivanje, oblikovanje i obeležavanje za ispravno upravljanje u CAM okruženju.

JOŠ

AMADA Menadžer redosleda radnji

Potreba za proizvodnjom manjih i često različitih serija zahteva uvek veću fleksibilnost i brzu reakciju na tržište. Zahvaljujući digitalnom umrežavanju sada je moguće u potpunosti kontrolisati i upravljati proizvodnim nalozima, štedeći vreme i izbegavajući greške.

JOŠ