Podrška

/

Naš cilj? Generisanje „Profita“. Za vas.
Zato nudimo uslugu pre i posle prodaje koja je visoko organizovana i kvalifikovana, uz brzu pomoć koja se pruža preko telefona i na sajtovima naših kupaca. Gde god da su. Naše osoblje za podršku koje će vam pomoći uključuje visoko profesionalne inženjere, sa specifičnim iskustvom stečenim na osnovu njihovog profesionalnog iskustva, specijalizacije, kvalifikacija i ličnih karakteristika.

AMADA VOCE - TELEFONSKA PODRŠKA

Na tržištu na kome je potražnja daleko pronicljivija, a zahtevi sve složeniji i hitniji, neophodno je brzo i konkretno odgovoriti kompanijama i upravljati kritičnim aspektima jednostavnim i efikasnim pristupom. Naročito na daljinu.

Zadovoljstvo kupaca je naše zadovoljstvo. Otkrijte novu uslugu AMADA VOCE!

 

JOŠ

DALJINSKE USLUGE

Otklonićemo kvarove vaše mašine postavljanjem inteligentnog sistema održavanja sa predviđanjem. Pozovite nas. Reći ćemo vam šta radimo i kako to radimo.

JOŠ

 

USLUGA UGOVORA O ODRŽAVANJU

Osim toga, naši „Ugovori o održavanju i tehničkoj podršci“ garantuju efikasnu korisničku podršku i redovno održavanje mašine, za kontinuiranu efikasnost tokom životnog veka mašine i stalnu, uspešnu produktivnost za vašu kompaniju.

JOŠ

UGOVOR O SOFTVERU

Ugovor o održavanju softvera obezbeđuje stalnu podršku za svaki slučaj softvera

MORE

SLUŽBA TEHNIČKE PODRŠKE

Da bismo zadovoljili brojne potrebe naših kupaca, usvojili smo široku politiku pokrivenosti naše tehničke infrastrukture, tako da možemo biti efektivno prisutni u svim okolnostima i garantovati sve bržu i kvalitetniju uslugu.
Danas je naša služba tehničke podrške jedna od najkvalifikovanijih u Italiji.

JOŠ

USLUGA REZERVNIH DELOVA

AMADA originalni rezervni delovi omogućavaju da vaša mašina radi ispravno i u svakom trenutku.
Zato AMADA ima centralizovano skladište na evropskom nivou, sa inventarom koji može brzo i efikasno da zadovolji sve potrebe kupaca, sa mehaničkim i električnim potrošnim materijalom, mazivima, filterima i laserskom optikom.

JOŠ

BACK-OFFICE

AMADA Back-Office predstavlja iza kulisa kompanije, njeno srce koje kuca, koje se bavi proverom, kontrolom i upravljanjem različitim organizacionim procesima.

JOŠ