Servicii

/

Serviciul AMADA: Tehnologia este doar începutul

Când achiziționați utilaje AMADA, puteți fi sigur că calitatea serviciului se va potrivi în egală măsură cu tehnologia mașinii. De la instalare și pregătire la fața locului, până la acoperirea întreținerii și defalcării, AMADA are echipa lider pe piață, suplinind serviciile și suportul pentru a vă proteja investiția pe toată durata vieții. Serviciile noastre includ: Finanțe, asistență telefonică / asistență telefonică, întreținere programată (serviciu planificat), acoperire defalcată, piese, scule, software, proiectare și fabricare de instrumente, instruire, asistență pentru aplicații și relocare mașini. Suntem aici pentru a vă servi și susține pentru a vă maximiza productivitatea.

RELAȚII CLIENȚI

Serviciul de asistență pentru clienți AMADA Service Center este egal. Service Center AMADA este prima oprire pentru asistență, întreținere și defecțiuni. Bazat pe întregul grup al Regatului Unit, echipele noastre sunt specialiști cu experiență în produse, instruiți în instalare, defecțiune, servicii de rutină și suport software.

Mai mult

FORMAREA CLIENTILOR

Programele de pregătire cuprinzătoare asigură capacitatea operatorului de a atinge potențialul maxim din echipament. Școlile de formare AMADA permit clienților să învețe noi abilități într-un ritm adecvat acestora. La rândul său, aceasta va permite companiei dvs. să profite de utilizarea corectă, sigură și productivă a echipamentelor AMADA.

Mai mult

SERVICII FINANCIARE

 

AMADA oferă utilizatorilor de utilaje din tablă mai multe opțiuni de finanțare ca niciodată, astfel încât nu a fost niciodată mai ușor să obțineți avantajele unei mașini AMADA. Lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a-i ajuta să crească și să aibă succes.

Mai mult

Logistica

 

Descoperiți serviciile noastre de logistică, de la inspecție la instalație.

Mai mult

MASINI UTILIZATE

Înlocuirea utilajului dvs. AMADA existent în condiții avantajoase

Te străduiești întotdeauna să obții rezultate maxime cu tehnologia actuală? Acest lucru necesită optimizarea utilajelor și reînnoirea acestora din când în când. Vă vom sfătui individual și vom oferi condiții atractive pentru schimbul mașinilor dvs. existente cu o nouă mașină AMADA.

Current used machinery