Software-old

/

Piata de astazi cere o reducere a timpului de functionare, o mai mare flexibilitate a ciclului de productie si standarde de inalta calitate.

Pentru a raspunde acestor nevoi, AMADA a introdus VPSS 3i (Virtual Prototype Simulation System): o solutie care poate gestiona fluxurile de productie, pornind de la importul de fisiere 2D / 3D si trecand la productia offline a proceselor de debitare, indoire si sudare.

Seria VPSS 3i este complet integrata cu utilajul. Este un set de programe intuitive si simplu de utilizat.

Solution Pack

Masinile sunt gestionate cu o serie de solutii dedicate fiecarei tehnologii. Programele, dezvoltate de departamentul tehnic, sunt salvate intr-o baza de date comuna, in care se afla toate etapele ciclului de productie al organizatiei.

MAI MULT

Sheetworks

Aplicatie CAD 3D, dezvoltata pe baza SolidWorks si integrata cu seria VPSS 3i.

Programul are o gama larga de functii exclusive pentru masinile AMADA, pentru prelucrarea ansamblurilor, tevilor si structurilor folosind controale specifice pentru modelarea solida si dezvoltarea colilor de tabla.

MAI MULT

Production Designer

Production Designer este un importator CAD 2D / 3D al principalelor formate uzuale disponibile comercial. Programul ofera functii avansate pentru a optimiza orice defecte de proiectare. Prelucrarea speciala, cum ar fi filetarea, ambutisarea si marcarea sunt recunoscute de sistem pentru o gestionare corecta intr-un mediu CAM.

MAI MULT