AMADA GmbH

The head office of AMADA GmbH
/

AMADA GmbH este o filiala 100% al lui AMADA CO.,Ltd., infiintata ca o companie pentru vanzari si servicein anul 1972 in Düsseldorf, Germania.

Astazi, AMADA GmbH este are sediul central in Solution Center din Han si este responsabila pentru zonele Germania,Austria si Olanda pentru vanzari directe. Filiala de sud este situata in Technical Center din Eching, Landshut.

Compania AMADA OOO (Moscova, Rusia) si AMADA Sp. z o.o. (Krakow, Polonia) este din nou filiala 100% pentru AMADA GmbH.

Alte tari din Europa de Est sunt deservite de parteneri pe plan local.

Compania

 

AMADA GMBH a fost înființată în 1972 și a crescut împreună cu clienții noștri pentru a oferi cea mai mare rețea de servicii și suport pentru vânzări din Germania, Austria și industria metalelor din Țările de Jos.

Mai mult

UNDE OPERAM

 

Operam în Austria, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bulgaria, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Kazahstan, Kirghizia, Lichtenstein, Moldova, Olanda, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan și Ucraina.
Vezi harta cu zonele in care operam.

Mai mult

ANGAJAMENTUL NOSTRU

 

Am considerat întotdeauna angajamentul social ca o parte integrantă a relațiilor noastre cu zonele locale și participăm la viața comunităților în care operăm, sprijinind proiecte de interes public și de mediu.

Mai mult

CARIERE

 

Credem ferm în potențialul oamenilor care lucrează cu noi; acesta reprezintă un atu de îngrijit și este esențial pentru atingerea obiectivelor din ce în ce mai ambițioase. De aceea suntem mereu dornici să recrutăm oameni talentați și motivați.

Doriți să lucrați cu noi? Trimite-ne CV-ul dumneavoastra. Vă vom evalua profilul și vă vom contacta.

Mai mult