Ondersteuning

Onderdelenservice

/

Spare Parts Service

De Spare Parts Service biedt een gepersonaliseerde verkoopservice, beheerd door een ervaren team van medewerkers. Ons doel is om onderdelen snel te leveren om onnodige stilstand te voorkomen.

AMADA gebruikt uitsluitend originele reserveonderdelen die optimaal zijn aangepast aan de machines. Dit garandeert een duurzame, maximale machinebeschikbaarheid.

  • Premium leveringen om stilstand te minimaliseren
  • 76% van de onderdelen die dezelfde dag als besteld worden verzonden
  • Toegang tot de wereldwijde AMADA-voorraden
  • Ontwikkeling van een Europees Onderdelencentrum (EPC)

Onderdelen

Ons magazijn beschikt over een voorraad van meer dan 20.000 onderdelen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, waaronder mechanische en elektrische verbruiksartikelen, smeermiddelen, filters en laseroptiek. We hebben ook toegang tot de wereldwijde voorraden van de AMADA Groep om een minimale vertraging te garanderen. De ontwikkeling van een Europees Onderdelencentrum (EPC) zorgt voor een betere levertijd en een grotere, gecentraliseerde voorraad van tijdgevoelige onderdelen.

Een reeks premium leveringsmogelijkheden is beschikbaar als aanvulling op onze standaard service van de volgende dag. Om ervoor te zorgen dat storingen snel met de benodigde onderdelen worden opgevangen, verzenden wij de benodigde onderdelen vóór het bezoek van de monteurs. Deze service vermindert de stilstandtijd en verhoogt de efficiëntie om uw machine in een minimum van tijd correct te laten werken.