Blanking Solution Pack

/

BLANKING Solution Pack: softwareoplossing voor laser-, stansmachines en combi-machines

Dit pakket omvat de volgende applicaties:

AP100 EU
PRODUCTION DESIGNER
VPSS 3i BLANK

De productieflow bestaat in eerste instantie uit het toewijzen van plaatwerkattributen aan 2D- en 3D-tekeningen en de opslag daarvan in een database met behulp van AP100 EU en PRODUCTION DESIGNER.

Door het uploaden van itemlijsten naar VPSS 3i BLANK kunnen het nesten, het koppelen van snij-attributen, het koppelen van apparatuur voor het lossen van onderdelen, het genereren van machinecodes en het simuleren van de verwerking allemaal automatisch plaatsvinden. 

De interface laat gebruikers eenvoudig en intuïtief handmatige wijzigingen aanbrengen.

Het ontwikkelde productieplan wordt opgeslagen in een database en door de machine opgeroepen met behulp van de specifieke barcodelezer.

BROCHURE

IMPORTEREN EN ONTWIKKELEN VAN NATIVE 3D-BESTANDEN

Met PRODUCTION DESIGNER kan de gebruiker de belangrijkste native formaten van 2D en 3D CAD-tekeningen (SolidWorks, SolidEdge, Inventor, Catia V5, ProEngineer, Step, Iges) importeren en converteren naar plaatwerk.
Door het herkennen van speciale bewerkingen (zoals tappen, vervormen, markeren) kan het CAD-systeem worden gebruikt om attributen voor de CAM-omgeving te creëren. Het AMADA buigalgoritme wordt gebruikt om de ontwikkeling te berekenen, maar er kunnen ook speciale buigtolerantietabellen worden aangemaakt.

AUTOMATISCHE NESTINGMODULE VOOR DE VERWERKING VAN VLAKKE PLAATMATERIALEN

VPSS 3i BLANK kan worden geconfigureerd op basis van de behoeften van de klant.
Dit betekent dat het aanbrengen van microverbindingen, het vernietigen van schrootmateriaal, het toewijzen van een optimale technologie voor de te bewerken geometrie en het sorteren van de bewerkingen op het plaatwerk allemaal automatisch kan gebeuren.

GEAUTOMATISEERD BEHEER VAN LAAD- EN AFVOERSYSTEMEN

VPSS 3i BLANK kan worden gebruikt om systemen voor het lossen van afzonderlijke bewerkte delen aan te sturen. De activering van zuiginrichtingen, het openen van de armen, de snelheid van de ontlader en de lay-out van de ontlaadinrichting kunnen allemaal door de technische afdeling worden geprogrammeerd.

BEHEER VAN HET PLAATMATERIALENMAGAZIJN

Met VPSS 3i BLANK kunt u het plaatmaterialenmagazijn beheren, inclusief plaatdelen of skeletten van eerdere bewerkingen.
Dit stelt het programma in staat om tijdens de automatische nestfase de optimale formaten voor de te produceren partij te selecteren. Wanneer verschillende formaten worden geselecteerd, zal het programma het formaat met de hoogste plaatbenuttingsgraad gebruiken.

FORM

Mail ons