Software-old

/

AMADA software-oplossingen, die een "first time right" productie garanderen.

De huidige markt vraagt om een verkorting van de productietijd, meer flexibiliteit in de productiecyclus en hoge kwaliteitsnormen.

Om aan deze behoefte tegemoet te komen, heeft AMADA VPSS 3i (Virtual Prototype Simulation System) geïntroduceerd: een oplossing om productieflows te beheren, vanaf de import van 2D/3D bestanden tot en met de offline productie met stans-, afkant- en lasprocessen.

De VPSS 3i suite is volledig geïntegreerd met de machine. Zij is intuïtief en eenvoudig te gebruiken.

Solution Pack

De machines worden aangestuurd met een aantal specifieke oplossingen voor elke technologie. De door de technische afdeling ontwikkelde programma's worden opgeslagen in een gedeelde database waarin alle fasen van de productiecyclus van de organisatie opgenomen zijn.

MEER

Sheetworks

3D CAD-applicatie, ontwikkeld op basis van SolidWorks en geïntegreerd in de VPSS 3i Suite.
Het programma biedt een breed scala van exclusieve functies voor AMADA machines, voor het verwerken van assemblages, buizen en structuren met behulp van specifieke mogelijkheden voor het maken van solide modellen en het ontwikkelen van plaatwerk.

MEER

Production Designer

Production Designer is een 2D/3D CAD-importapplicatie voor de belangrijkste commercieel beschikbare oorspronkelijke formaten.
Het programma beschikt over geavanceerde functies om eventuele ontwerpfouten te optimaliseren. Speciale bewerkingen, zoals tappen, vormen en markeren, worden door het systeem herkend voor een correct beheer in een CAM-omgeving.

MEER