AMADA GmbH

The head office of AMADA GmbH
/

AMADA GmbH is een 100% dochteronderneming van AMADA Co., Ltd., opgericht als een verkoop- en servicebedrijf in 1972 in Düsseldorf, Duitsland.

Tegenwoordig heeft AMADA GmbH haar hoofdkantoor in het Solution Center in Haan en is zij verantwoordelijk voor de gebieden Duitsland, Oostenrijk en Nederland in de directe verkoop. De zuidelijke vestiging bevindt zich in het Technical Center in Eching, Landshut.

De firma AMADA OOO (Moskou, Rusland) en AMADA Sp. z o.o. (Krakau, Polen) zijn 100% dochterondernemingen van AMADA GmbH.

Andere Oost-Europese landen worden bediend via lokale partners.

Company

AMADA GMBH is in 1972 opgericht en is samen met onze klanten gegroeid tot het grootste service- en verkoopondersteunende netwerk binnen Duitsland, Oostenrijk en de netherlandse plaatverwerkende industrie.

MEER

WAAR WE ACTIEF ZIJN

We zijn actief in Oostenrijk, Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Bulgarije, Tsjechië, Duitsland, Hongarije, Kazachstan, Kirgizië, Liechtenstein, Moldavië, Nederland, Polen, Roemenië, Rusland, Slowakije, Tadzjikistan, Turkmenistan, Oezbekistan en Oekraïne. Zie de kaart van onze werkgebieden.

MEER

ONZE BETROKKENHEID

We hebben sociale betrokkenheid altijd beschouwd als een integraal onderdeel van onze relaties met lokale gebieden en nemen deel aan het leven van de gemeenschappen waarin we actief zijn en ondersteunen projecten van openbaar en ecologisch belang.

MEER

CARRIÈRE

We geloven sterk in het potentieel van de mensen die bij ons werken; ze zijn een aanwinst om voor te zorgen en zijn essentieel voor het bereiken van steeds ambitieuzere doelstellingen. Daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde mensen. Wil je bij ons komen werken? Stuur ons je cv. Wij beoordelen je profiel en nemen contact op.

MEER